16/17-11-2012 steun de acties van de vluchtelingen!

Al sinds 19 september verblijft een groep van zo’n 50 uitgeprocedeerde vluchtelingen in een tentenkamp op de Koekamp in Den Haag.

Ze hebben daar hun tentenkamp opgeslagen om zo de samenleving en de politiek te laten zien hoe er met hun word omgegaan. Zij leven op straat en mogen niet werken, hebben geen huis en geen zorg. Ze zijn volledig rechteloos. Ze mogen van de Nederlandse staat niet blijven, maar terugkeer is niet mogelijk. Terugkeer betekend voor deze mensen, terug keer naar marteling en soms zelfs de dood.

Sinds ze hun actie zijn begonnen op de Koekamp hebben ze al meerdere malen actie buiten het tentenkamp gevoerd. Zo zijn ze nu al een aantal dagen bezig met een reeks acties onder de noemer, de “Actie Achtdaagse”.

Wij roepen dan ook iedereen op om de acties van de vluchtelingen te ondersteunen. Kom naar de demonstraties, wees solidair!

Vrijdag 16-11-2012 is een herdenkingstocht voor de slachtoffers van het onmenselijke vreemdelingenbeleid onder de noemer “Verdwenen of dood… maar niet vergeten!”.
Locatie: Koekamp, Den Haag
Tijd: 19:00

Zaterdag 17-11-2012 zal er een demonstratie plaats vinden onder het motto “Geen mens is illegaal!” We willen met zoveel mogelijk mensen en organisaties onze stem laten horen voor ons Recht op Bestaan en tegen de plannen om “illegaliteit” strafbaar te stellen.
Locatie: Koekamp, Den Haag
Tijd: 16:00

Zie voor de laatste updates hier.
En voor meer informatie de website van het Recht op Bestaan vluchtelingen.

AFA Den Haag

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Actie, Nieuws

Reacties zijn gesloten.